Lediga jobb på Laisings

För oss är medarbetarna den viktigaste faktorn för att kunna leva upp till våra kunders önskemål och att kontinuerligt kunna utvecklas. Vi är därför alltid intresserade av att knyta kontakter med inspirerande personer, oavsett om vi har behov just nu eller ej.

 

Vi nöjer oss inte med att våra medarbetare ”bara” kommer och gör sitt jobb hos oss, utan jobbar målmedvetet med att hela tiden utveckla individen såväl som gruppen. Alla medarbetare hos oss har direktkontakt med våra elever och kunder och påverkar hur nöjda de blir. Därför är det också viktigt att vi rekryterar medarbetare med rätt inställning och profil. De som söker lärartjänster får bl.a. hålla minst en provlektion, ofta fler, med ”riktiga” elever. De som söker receptionist tjänst får bl.a. provjobba tillsammans med en receptionist vid ett par tillfällen.

Danslärare/pedagog

 

Vi tar tacksamt emot ditt CV för intresse av att jobba med oss i framtiden.
Vi söker dig som är kompetent, och driven. Du bör vara självständig och ha erfarenhet av att undervisa och koreografera dansklasser. Du ska leda, stimulera och engagera eleverna i dans, som man sen kan ha glädje av hela livet.

 

Det vi erbjuder dig är klasser som ligger på 13-14 tillfällen(veckor)/termin.

 

Undervisningen bedrivs:
– Alla dagar i veckan.
– Våra danslärare jobbar mellan 2-25 tim/vecka
– Du kommer att ingå i ett härligt sammansvetsat team på 30 personer

 

Vi erbjuder också dig som jobbar med oss:
– inspirationsdagar
– personalmöten med möjlighet att påverka och utveckla
– kick-off
– julbord
– möjlighet till extrajobb

 

Maila din ansökan till: louise@laisings.se

Receptionist sökes till söndagar inför säsongen 24/25

 

Som receptionist ansvarar du för att våra kunder ska få service och besvarar frågor i telefon och över disk. Du säljer varor i vårt café samt utför enklare administrativa uppgifter. 

 

Det är ett krav att du har någon kännedom om Laisings, har god datavana och gärna tidigare arbetserfarenhet. För att söka tjänsten ska du vara 18 år äldre.

 

Det vi erbjuder dig är jobb mellan augusti och maj, totalt 28 veckor. Du kommer att ingå i ett härligt sammansvetsat team på 30 personer.

 

Vi erbjuder också dig som jobbar med oss:

– inspirationsdagar

– personalmöten med möjlighet att påverka och utveckla

– kick-off

– julbord

– möjlighet till extrajobb

 

Känner du att Laisings verkar vara en intressant dansskola att jobba på och att du vill bidra till att utveckla den ytterligare, så tveka inte att skicka ett mail med info om dig. Vi ser fram emot att få höra av dig. Välkommen med din ansökan!

 

Maila din ansökan till: nilla@laisings.se

Danslärare, receptionister och pianister på Laisings dansskola