Boka danskurs i en av våra tre Akademier

Dansa hela terminen, 14 danstillfällen á 60 minuter för 2.195 kronor. Jämförelsepris 157 kr/timme! På våren ingår en extra genrepsvecka inför show.

  • Dansakademin för alla våra Danskurser
  • Showakademin för alla våra Specialgrupper, Linjer och MAS-klasser
  • Tävlingsakademin för alla våra Tävlingsdansare

Möjlighet att betala din dans med swish direkt när du bokar! Delbetalning kan göras efter överenskommelse, maila info@laisings.se.

 

Kursnivåer, dvs danserfarenhet:
N = 0-1 år     F = 1-3 år     M = 3-6 år     A = 6 år eller fler
MAS = för dig som dansar eller dansat linje, specialgrupp eller tävlat i lägst Guldklass

 

DANSAKADEMIN 2-100 år –  Boka Här

För dig som vill dansa för glädjens skull. En eller fler danstillfällen/vecka i olika stilar eller i samma stil. Du kan vara nybörjare eller erfaren, det finns alltid något att lära sig och uppnå hos oss. Du avslutar varje säsong i maj på vårshowernas scen.

 

SHOWAKADEMIN 8-20 år – Boka Här

För dig som vill dansa två-tre danstillfällen/vecka med samma kompisar i en härlig gemenskap. Du gör det i våra specialgrupper och linjer. Till showakademin har vi audition varje vår, då dessa grupper är våra mest avancerade i sina dansstilar. I denna akademi ingår även våra masterklasser. Du avslutar varje termin på teaterns dansscen.

 

TÄVLINGSAKADEMIN alla åldrar – Boka Här

För dig som är intresserad av att tävla i din starka passion – dansen. Du åker på flertalet tävlingar runt om i Sverige varje år. Innan du bestämmer dig för att börja tävla behöver du åka och titta på en danstävling i den kategorin du önskar.
Vill du tävla i solo och duo i disco, slow/engelsk freestyle, modern/jazz, behöver du träna tre dansklasser i veckan på Laisings i varje stil:
– coachning
– koreografi
– teknik (disco och slow/EF har en teknikklass tillsammans)
Vill du tävla i solo och duo hiphop, battle eller popping, behöver du träna två dansklasser i veckan på Laisings:
– koreografi & freestyle
– teknik & coachning

 

För dig som dansar extra mycket har vi dessutom 3 st rabattkort som ger dig 5% lägre pris, rabatten dras automatiskt vid din bokning. Korten är personliga.

  • Bronskort vid fler än 5 klasser
  • Silverkort vid fler än 6 klasser
  • Guldkort vid fler än 7 klasser, din 8:e dansklass eller fler, då dansar du gratis

 

Hitta till Laisings dansskola

Laisings är en dansskola för hela Stockholm. Dansskolan är belägen i Täby, nära Roslagsbanan, och bussar. Vi har elever från Vallentuna, Danderyd, Vaxholm, Åkersberga, Sollentuna, Upplands Väsby och Stockholms innerstad som varje år bokar danskurser hos oss. Det är väldigt enkelt att ta sig från till exempel Stockholms innerstad, Vallentuna, Åkersberga via Roslagsbanan till station Roslags Näsby och sedan är det gångavstånd till dansskolan. Alternativt med buss till Roslags Näsby Trafikplats eller Kanalvägen vid Scandic Hotell, Täby.