Auditionträning och auditions 28 & 29 maj 2024

Auditionträning 28 maj till Laisings Showakademi

Inför årets audition erbjuder Laisings auditionträning i Disco, Jazzfunk, Teknik, Streetdance och BalettHär tränas du i de specifika momenten som audition består av. Vi rekommenderar danserfarenhet för att söka till alla våra specialgrupper och linjer.

Inga aktiviteter eller artiklar hittade

Audition 29 maj till specialgrupper i Laisings Showakademi

(bokning gör du längre ner)

Laisings 6 specialgrupper är för dig som vill satsa helhjärtat på dansen och älskar att showdansa på scen. Du dansar i samma grupp 2-3 kvällar, totalt 2-5 timmar per vecka.

 

  • Jazzfunk & teknik födda 2011-2016, fördelat på 2 åldersgrupper
  • Disco & teknik födda 2011-2016, fördelat på 2 åldersgrupper
  • Balett med tåklass födda 2009-2015, 1 åldersgrupp
  • Streetdance, födda 2005-2010, 1 åldersgrupp

 

Audition görs i grupp inför en jury och startar med uppvärmning följt av övningar och lärarledd dansklass i det ämne du söker till. Alla specialgrupper är självklart öppna för såväl pojkar som flickor, vi rekommenderar att du dansat minst ett år i respektive ämne. Det kan vara svårt att komma in i en specialgrupp utan att ha tränat för det. Antagnings-mail skickas senast midsommarveckan.

Audition 29 maj till linjer i Laisings Showakademi

Laisings 3 linjer är för dig som vill satsa helhjärtat på dansen och älskar att showdansa på scen. Du dansar i samma grupp 3 kvällar, totalt 3-5 timmar per vecka.

 

 • Balettlinjen med balett och tåklass, födda 2010 och äldre
 • Danslinjen med jazz/modern, street och styrka/fys, födda 2010 och äldre
 • Discolinjen med disco, street och styrka/fys, födda 2010 och äldre

 

Dans- och discolinjens audition görs i grupp inför en jury och börjar med en teknisk uppvärmning följt av övningar och kombinationer i streetdance, teknik och jazz/modern eller disco.

Balettlinjens audition görs i grupp med en balettlärare vid stången och ute på golvet. Vi tittar också på din fot och vrist, för att se att den är lämpad för tåklass. Tåspetsskor behöver inte köpas in eller tas med till audition. Kom med uppsatt hår.

Antagnings-mail skickas senast midsommarveckan.

Inga aktiviteter eller artiklar hittade

Vad säger tidigare elever som dansat på Laisings Showakademi?

Jag saknar dansen nästan varje dag. Att gå flera gånger i veckan med en härlig grupp människor och göra det man tycker är roligast gav SÅ mycket energi och glädje. Man blev som en liten familj. Sjukt utvecklande för en själv också att kunna kombinera hård träning  i veckorna samtidigt som man pluggar i skolan. Det gjorde att man blev mer strukturerad och planerad vilket enligt mig är bra egenskaper att ha senare i livet/Emelie Larsson

 

Att komma till Laisings var något man såg fram emot mitt i den tuffa skolveckan. Det bästa med Laisings var dess extremt grymma lärare. Att börja dansa på Laisings var ett av de roligaste besluten jag gjort i hela mitt liv, så mycket glädje som det har givit/Christian Wedar

 

Min dansglädje startade och fortsatte hela tiden växa på Laisings. Dansarlinjen var ett naturligt steg för mig efter specialgrupp, eftersom jag ville ha mer! Dansa och utvecklas flera dagar i veckan i en mindre grupp och med fantastiska lärare gav mig kött på benen och självförtroende för att sedan fortsätta min resa mot att bli proffsdansare/Cicci Månsson

 

Dansen har berikat mitt liv massor! Givit mig glädje, en god fysik, självförtroende, kompisar, känslan av att tillhöra en grupp och gemensamt leverera något/Maria Fhanér (Albertsson)