Dansläger, Balettläger, Träningsläger, Mastercamp och Sommardans för vuxna

Dansläger 7-11 år

Bästa starten och slutet på sommarlovet – Laisings sommarläger! I juni och augusti, måndag t.o.m. torsdag kl. 09.00-16.00. Laisings proffsiga danslärare och ledare bjuder in dig till några fartfyllda, roliga dagar med flera timmars dans per dag och sommaraktiviteter ute. (Ta med kläder efter väder!) Disco, streetdance och jazzfunk är lite av det som står på schemat. God mat, förmiddags- och eftermiddagsfika och nya danskompisar ingår såklart! Sista dagen på lägret välkomnar vi publik till valfri danslektion.

Balettläger 9-18 år

Laisings proffsiga danslärare och ledare bjuder in dig till några roliga dagar på balett- och jazzläger för 9-12 år samt 13-16 år. Mat, fika och nya danskompisar ingår såklart! Sista dagen på lägret välkomnar vi publik till valfri danslektion.

Träningsläger 12-20 år, dagtid
Dansa och träna i sommar, kan det bli bättre?
Du tränas av proffsiga gästlärare och får köra styrka, kondition, lära dig coola koreografier och stretcha ut på slutet av dagen.
Lunch, fika, nya dansvänner och träningsvärk ingår.

Mastercamp 12-25 år, kvällstid
Vill du utmana dig själv, prova på nya stilar eller bara dansa mer på en avancerad nivå? För dig som är 12-15 år och 16+,  dansa och träna i 3 dagar med 3 danslärare. Varje kväll bjuds det även på lite enklare fika.

Sommardans för vuxna
Ha kul och dansa 3 kvällar i följd kl 18-19:30, med tre olika lärare i tre olika dansstilar, en stil varje kväll á 90 minuter. Inga förkunskaper krävs, alla är välkomna!

Drop-in 250 kronor per kväll i mån av plats!