Danskalas
Varmt välkommen till en dansskola med skön atmosfär och proffsig engagerad personal där dans och service står i fokus. Vi tar hand om dig på bästa sätt och bjuder på dans i olika former som svarar mot dina önskemål.
dans,dansskola,danskurser,täby,barndans,disco,streetdance,hiphop,balett,boys only,jazzfunk,tävlingsdans
17691
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17691,bridge-core-2.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Danskalas

Hjärtligt välkomna på DANSKALAS på Laisings!

(från 7 år och uppåt, max 20 personer)

Bjud in era kompisar på kalaset där ni får dansa och ha roligt tillsammans. Ett kalas utöver det vanliga! Välj om ni vill dansa 1 timmes street, disco eller jazzfunk. Ni behöver ha inomhusskor och kläder att röra er fritt i.

 

Vi har ett café, där ni kan födelsedagsfika. Fika och tillbehör tar ni med. Kök med kokplatta och kyl finns. Vill ni handIa i vårt café, får ni 20% rabatt.

 

Tid: 2 timmar på lördagar mellan kl 15.00-17.00. Dansläraren ansvarar för första timmen med förvald dansklass. Andra timmen är det ni som ansvarar själva för fika, presentöppning m.m. i våra lokaler.

 

Kostnad: 2.000 kronor. Betalningsinfo mailas er vid bokning!

 

Varmt välkommen med din bokning!

 

Danshälsningar Laisings!