COVID 19

12/1

Välkommen in i dansens värld!

Tack för din hjälp som bidragit till att vi har kunnat hålla Laisings öppet under pandemins föränderliga tid som medfört många olika restriktioner för oss alla!

Fredag 14 januari öppnar vi upp dörrarna för vårens danstermin. Följande restriktioner gäller nu:

Från och med 14/1 på Laisings:

   • Använder du vår huvudentré för ingång och våra nödutgångar för utgång.
   • Kom till dansskolan, ombytt, 5 min innan dansklassen startar.
   • Elever tar med ytterskor och ytterkläder in i dansstudion.
   • Pyttedans – EN förälder/anhörig är med och dansar med sitt barn på klass och går ut via nödutgång tillsammans.
   • Elever i 3-4, 4-5 och 5-6 årsgrupper – EN förälder/anhörig får gå med in och vänta inomhus i väntrummet om ditt barn plötsligt behöver dig. 5 minuter innan dansklassen slutar går du som förälder in i dansstudion och klär på ditt barn. Ni går sen tillsammans ut genom nödutgången.
   • Elever 6-7 & 7-8 årsgrupper – EN förälder följer med in på dansskolan tills dansklassen startat och väntar sen utomhus. Hämtning vid nödutgång. Snälla kom i god tid då läraren har en ny klass som startar direkt efter ditt barns.
   • Elever 8-9 år och äldre – Vid behov får EN förälder följa med in på dansskolan vid första danstillfället och vänta utomhus när dansklassen startat. Hämtning/utgång via nödutgång.
   • Laisings café är stängt.

Nödutgångar:
Från studio 3, 4 & 5 – på baksidan av Laisings
Från studio 2 & 59 – i gången mellan café Mumma & garnaffär Trassel

Nu när vi går mot vår och ljus känns det underbart att få känna gemenskap, dansglädje och värme med dig på Laisings igen!

Varma danshälsningar Laisings Crew!

Vad händer med min kursavgift om dansskolan måste stänga pga myndighetsbeslut?
Om läget förändras så att myndighet beslutar att vår verksamhet tillfälligt ska stängas kommer vi att skjuta upp din lektion till ett senare tillfälle. Ingen kursavgift kommer att förverkas utan undervisningen kommer bara att flyttas på tills det är ok att öppna igen.

Riskbedömning 12/1-22