Audition 26 maj 2020
Varmt välkommen till en dansskola med skön atmosfär och proffsig engagerad personal där dans och service står i fokus. Vi tar hand om dig på bästa sätt och bjuder på dans i olika former som svarar mot dina önskemål.
dans,dansskola,danskurser,täby,barndans,disco,streetdance,hiphop,balett,boys only,jazzfunk,tävlingsdans
18753
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18753,bridge-core-2.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Audition 26 maj 2020

Auditionträning!

Inför årets audition erbjuder Laisings extra auditionträning. Här tränas du i de specifika momenten som audition består av. Vi rekommenderar danserfarenhet för att söka till våra specialgrupper samt linje. Se dagar och tider under specifik grupp.
Anmäl dig här >>

 

Schema:

Specialgrupp jazzfunk/balett. Födda från -12.

måndag kl.17-19
balett, jazzfunk

Kostnad: 200 kr

 

Specialgrupp disco/teknik. Födda från -12.

måndag kl.18-20
disco, teknik

Kostnad: 200 kr

 

Danslinjen. Födda från -05.

måndag kl.17-20
balett, jazz/modernt, street

Kostnad: 300 kr

Audition specialgrupper!

Audition görs i grupp inför en jury på 3 personer och startar med uppvärmning följt av övningar och lärarledd dansklass i det ämne du söker till. Alla specialgrupper är självklart öppna för såväl pojkar som flickor.
Audition är öppen för alla, men vi rekommenderar att du dansat minst ett år i respektive ämne. Det kan vara svårt att komma in i en specialgrupp utan att ha tränat för det.

Kostnaden för audition är 150 kronor. Antagnings-mail skickas senast vecka 24.

 

Jazzfunk och Teknik/Balett födda år 12-02
I dessa specialgrupper ges möjligheten att utvecklas i jazzfunk och teknik/balett med hjälp av proffsiga lärare. Du dansar med samma grupp två gånger i veckan. För att söka rekommenderar vi att du dansat minst ett år balett eller teknik och uttryck samt jazzfunk.

Audition för födda:
år 11-12
år 07-10
år 02-06

 

Disco och teknik födda år 05-12
I dessa specialgrupper ges möjligheten att utvecklas i disco och förbättra din teknik med hjälp av proffsiga lärare. Du dansar med samma grupp två gånger i veckan. För att söka rekommenderar vi att du dansat minst ett år balett eller teknik och uttryck samt disco.

Audition för födda:
år 09-12
år 02-08

Streetdance födda år 08-02
Här utvecklas du i de olika stilarna inom streetdance. Du dansar två gånger i veckan i samma grupp med hjälp av två proffsiga lärare.
Vi rekommenderar att du dansat minst ett år street eller boys only.

 

Klassisk Balett födda år 12-06
Specialgrupp Balett. Här ges möjligheten att utvecklas i klassisk balett. Du dansar med samma grupp och lärare tre gånger i veckan, två balettklasser och en tåklass, alla ackompanjerade av en pianist. Balettläraren tittar på din fot och vrist, för att se att den är lämpad för tåklass. Tåspetsskor behöver inte köpas in eller tas med till audition. Kom med uppsatt hår.

Audition danslinjen och balettlinjen!

Audition till danslinjen görs i grupp inför en jury på 3 personer och börjar med en teknisk uppvärmning följt av övningar och kombinationer i streetdance och jazz. Slutligen framför du ett eget komponerat solo enskilt framför juryn. Förbered dig i valfri stil/stilar med egen musik, max 1 minut långt.

Audition till balettlinjen görs i grupp med en balettlärare och jury.

Kostnaden för audition är 250 kronor. Antagnings-mail skickas senast vecka 24. Om du ej antas får du ett mail med konstruktiv feedback om hur du kan nå dina mål och söka till nästa audition.

 

2- årig danslinje födda från år -05
Detta är för dig som vill satsa helhjärtat på dansen inom flera olika dansgenrer. Du dansar i samma grupp 3 kvällar, totalt 5-6 timmar per vecka. Ämnena är jazz, modernt, street och klassisk balett.

 

Balettlinjen födda 03-07. Det här är linjen för dig som vill utvecklas extra i dansämnet balett. Du dansar med samma kompisar och lärare tre dagar per vecka, fyra klasser. Måndagar, onsdagar och torsdagar 75-90 min balett plus en extra 45 minuters tåklass. Alla klasser ackompanjeras av pianist.
Balettläraren tittar på din fot och vrist, för att se att den är lämpad för tåklass. Tåspetsskor behöver inte köpas in eller tas med till audition. Kom med uppsatt hår.

Vad sägs om Laisings Danslinje?
Såhär säger en handfull av våra tidigare elever:

 

Jag saknar dansen nästan varje dag. Att gå flera gånger i veckan med en härlig grupp människor och göra det man tycker är roligast gav SÅ mycket energi och glädje. Man blev som en liten familj. Sjukt utvecklande för en själv också att kunna kombinera hård träning  i veckorna samtidigt som man pluggar i skolan. Det gjorde att man blev mer strukturerad och planerad vilket enligt mig är bra egenskaper att ha senare i livet/Emelie Larsson

 

Att komma till Laisings var något man såg fram emot mitt i den tuffa skolveckan. Det bästa med Laisings var dess extremt grymma lärare. Att börja dansa på Laisings var ett av de roligaste besluten jag gjort i hela mitt liv, så mycket glädje som det har givit/Christian Wedar

 

Min dansglädje startade och fortsatte hela tiden växa på Laisings. Dansarlinjen var ett naturligt steg för mig efter specialgrupp, eftersom jag ville ha mer! Dansa och utvecklas flera dagar i veckan i en mindre grupp och med fantastiska lärare gav mig kött på benen och självförtroende för att sedan fortsätta min resa mot att bli proffsdansare/Cicci Månsson

 

Dansen har berikat mitt liv massor! Givit mig glädje, en god fysik, självförtroende, kompisar, känslan av att tillhöra en grupp och gemensamt leverera något/Maria Fhanér (Albertsson)