Laisings café
Varmt välkommen till en dansskola med skön atmosfär och proffsig engagerad personal där dans och service står i fokus. Vi tar hand om dig på bästa sätt och bjuder på dans i olika former som svarar mot dina önskemål.
dans,dansskola,danskurser,täby,barndans,disco,streetdance,hiphop,balett,boys only,jazzfunk,tävlingsdans
17764
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17764,bridge-core-2.5.8,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

Laisings café

Kaffesugen?

Varför inte ta en stund i vårt café på vägen till dansen, eller medan barnen dansar. Det finns tidningar att läsa och vi har ett litet men gott utbud att erbjuda. Här finns frukt som fyller på energin, festis och vatten som släcker törsten, polarklämmor och risifrutti som mättar magen.

 

För den som vill njuta av ett färskbryggt kaffe finns espresso, cappucino, latte, macchiato eller helt vanligt kaffe. Även te finns i flera smaker. Vi brukar också ha lite kakor till kaffet, smaker och typer varierar lite från gång till gång och efter årstiden.

 

Välkommen att prova!