Laisings | Höstens dansnyheter 2017!
Varmt välkommen till en dansskola med skön atmosfär och proffsig engagerad personal där dans och service står i fokus. Vi tar hand om dig på bästa sätt och bjuder på dans i olika former som svarar mot dina önskemål.
dans,dansskola,danskurser,täby,barndans,disco,streetdance,hiphop,balett,boys only,jazzfunk,tävlingsdans
19295
post-template-default,single,single-post,postid-19295,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Höstens dansnyheter 2017!

Five Style Konceptet “Five Styles” handlar om att få en djupare förståelse för hiphopens olika stilar, grunder och dess utveckling. Stilarna är hiphop, locking, house, popping & även lite breaking/dancehall. Vi fokuserar på grundteknik och förståelsen om att en stark grund formar en allsidig dansare. Perfekt för dig som tävlingsdansar, men även för dig som gillar att dansa street & vill utvecklas individuellt. Alla nivåer är välkomna!

Dansstyrka och kondition Träning där fokus ligger på att bygga starka och hållbara kroppar, genom specialanpassad styrka, balans, rörlighet/smidighet och spänst. Kondition för uthållighet och explosivitet.

E&A GROUP Denna klass är för dig som går eller har gått danslinjen eller tävlar i star och uppåt. Klassen hålls av Agnes och Ellen, en mix av jazz, hiphop, modernt, kommersiellt etc. Förkunskaper av varje stil krävs inte, det är koreografiupptagning som är viktigt. Syftet är att dansaren ska utveckla sin personliga stil och gå utanför ramarna. I slutet av varje termin sätts ett scennummer ihop till Laisings show.

Välkommen med din anmälan!