Laisings | Bokningen öppnar för HT-18
Varmt välkommen till en dansskola med skön atmosfär och proffsig engagerad personal där dans och service står i fokus. Vi tar hand om dig på bästa sätt och bjuder på dans i olika former som svarar mot dina önskemål.
dans,dansskola,danskurser,täby,barndans,disco,streetdance,hiphop,balett,boys only,jazzfunk,tävlingsdans
19624
post-template-default,single,single-post,postid-19624,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Bokningen öppnar för HT-18

Bokningen öppnar för HT-18

Onsdag den 2 maj är alla välkomna att boka höstens klasser här

Om du dansat under våren behöver du också aktivt gå in och boka höstens dans, ingen förbokas automatiskt. (Undantag specialgrupper och Danslinjen som bokas automatiskt och får ett separat mail om detta.)

Nyheter i höst!

Utefter önskemål av våra kunder, så förlänger vi terminen med 1 gång, dvs 14 lektionsveckor. Oförändrade priser per klass, men i och med att det blir en lektion till så höjs terminspriset med en klass.
(Undantag barndans och boys only 3-5 år som har kvar sina 13 danstillfällen med oförändrat terminspris.)

Pyttedans 2-3 år med vuxen – Dansa barn och vuxen tillsammans på barnens villkor. På ett glatt och lekfullt sätt anpassas dansen efter barnens motorik och musikalitet. Steget innan barndans, för de små som inte är redo att släppa taget ännu.

Artistic Latin 10-13 år – Vi presenterar ett nytt, hett ämne på Laisings där du får möjlighet att uttrycka dig till härliga latinamerikanska rytmer! Man dansar stilar såsom salsa, bachata och cha-cha-cha och fokus läggs på musikalitet, känsla och uttryck. Till skillnad från traditionell pardans håller man inte i varandra utan koreografin framförs sida vid sida.